دهه ولايت و امامت و اعياد مبارک قربان و غدير

دهه ولايت و امامت و اعياد مبارک قربان و غدير

ضمن تبريک اعياد قربان و غدير بيان داشتند: موفقيت حضرت ابراهيم (ع) در امتحان هاي بزرگ و سخت که سخت ترين آن ذبح فرزند عزيزش حضرت اسماعيل (ع) بود را عيد شمرده شده است و بعد از آن بود که خداي متعال فرمود وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ۖ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا  : و [یاد کنید] هنگامی که ابراهیم را پروردگارش به اموری [دشوار و سخت] آزمایش کرد، پس او همه را به طور کامل به انجام رسانید، پروردگارش [به خاطر شایستگی ولیاقت او] فرمود: من تو را برای همه مردم پیشوا و امام قرار دادم.

عيد قربان در حقيقت پايان يک دوره مبارزه با نفس و پيروزي بر اميال و هواي نفساني است و نمايش دادن قدرت روحي يک انسان کامل است.

و در ادامه ارتباط عيد قربان و غدير را بيان داشتند. و به حديث غدير خم که معروفترین حدیثی که در بحث امامت مطرح می‌‌‌‌‌‌‌شود اشاره کردند.

 حدیث غدیر یکی از روشن‌ترین دلایل بر اثبات ولایت امیرالمؤمنین (ع) است. این حدیث ویژگی‌های خاصی دارد:

 در بین تمام احادیث نبوی (ص) متواترترین حدیث است و  هزاران نفر این حدیث را در روز غدیر از پیامبر اکرم (ص) شنیده‌اند و افراد زیادی آن‌ را نقل کرده‌اند.

حدیث غدیر دلالت روشنی بر ولایت امیرالمومنین (ع) دارد و متن آن بسیار صریح و گویا است.

قسمت‌های اصلی حدیث غدیر در کتب معتبر اهل سنت نقل شده است لذا غیر قابل انکار است.

حدیث غدیر متواترترین حدیثی است که از پیامبراکرم (ص) نقل شده است.

در بین اهل سنت نیز در اصل حدیث و صدور آن از رسول خدا (ص) هیچ تردیدی وجود ندارد.

جمله‌ای که از این حدیث طولانی، مسلم است و همه نقل کرده‌اند «مَنْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِی مَوْلَاهُ» است.

حدیث غدیر متواترترین حدیثی است که از پیامبراکرم (ص) نقل شده است.