برگزاری سخنرانی تخصصی با موضوع مهارت‌های لازم برای تشکیل خانواده موفق و ازدواج سالم

به گزارش روابط عمومي دانشکده دندانپزشکي مشهد، در روز یکشنبه مورخ ۴ خرداد ۱۴۰۴، سخنرانی علمی-آموزشی با موضوع *«آموزش مهارت‌های لازم برای تشکیل خانواده موفق و ازدواج سالم»* با حضور سرکار خانم دکتر صمدی، روانشناس برجسته دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برگزار گردید.

در این جلسه که با استقبال علاقه‌مندان و دانشجویان همراه بود، دکتر صمدی ضمن تأکید بر اهمیت مشاوره‌های پیش از ازدواج، به تشریح لایه‌های مختلف خودآگاهی پرداختند که شامل موارد زیر می‌باشند:

۱. ویژگی‌های ظاهری
۲. ویژگی‌های جمعیت‌شناختی
۳. ویژگی‌ها و الگوهای رفتاری
۴. ویژگی‌های شناختی
۵. متغیرهای هیجانی
۶. متغیرهای انگیزشی
۷. نقطه کور

ایشان در ادامه با اشاره به تأثیر دو عامل مهم خلق‌وخو (ژنتیک) و استرس بر رفتار انسان‌ها، خاطرنشان کردند که قضاوت عجولانه درباره رفتار افراد در موقعیت‌های مختلف می‌تواند ناشی از عدم درک صحیح از ته‌واره‌های ذهنی و فشارهای روانی باشد.

همچنین در این نشست، دکتر صمدی به معرفی مفاهیم خطاهای شناختی (اشتباهات فکری) پرداختند و ۱۸ مورد از این خطاها را که در برداشت و تفسیر افراد از رویدادها نقش دارند، مورد بررسی قرار دادند.

در پایان، ایشان تماشای انیمیشن‌های INSIDE OUT 1 و 2 (درون و برون ۱ و ۲)* را جهت درک بهتر هیجانات درونی نظیر شادی، غم، ترس، خشم و نفرت، به شرکت‌کنندگان توصیه نمودند.